Tuesday, March 10, 2020

Jawatan Kosong di Universiti Selangor (UNISEL) – 20 Mac 2020

Jawatan Kosong di Universiti Selangor (UNISEL) – 20 Mac 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi semua info syarat serta kelayakan serta kriteria lengkap yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Universiti Selangor (UNISEL) sebagai :

1. PENSYARAH
2. PENOLONG PENSYARAH

UNISEL was established on 23 August 1999 as the first state-funded semi-government university in Malaysia. It had the aim of providing tertiary education and opportunities for research and development in the broad sphere of industrial technology, management as well as information and communications technology.

jawatan kosong terbaru unisel 2020

Tarikh tutup permohonan : 20 Mac 2020
Penempatan : Selangor
Sektor : Swasta

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong terbaru yang ditawarkan oleh Universiti Selangor (UNISEL) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk jawatan kosong seterusnya

The post Jawatan Kosong di Universiti Selangor (UNISEL) – 20 Mac 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments