Monday, March 02, 2020

Jawatan Kosong di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM) – 06 Mac 2020

Jawatan Kosong di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM) – 06 Mac 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang memenuhi semua syarat kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM) sebagai :

1.PEGAWAI TADBIR
2. PEMBANTU TADBIR
3. PENGAWAL KESELAMATAN
4. PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT

jawatan kosong Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM) 2020

Tarikh tutup permohonan : 06 Mac 2020
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Berkanun

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai maklumat lanjut jawatan kosong yang ditawarkan oleh Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk maklumat dan permohonan

The post Jawatan Kosong di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM) – 06 Mac 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments