Thursday, March 26, 2020

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Komunikasi Dan Multimedia Malaysia (SKMM) – 02 April 2020

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Komunikasi Dan Multimedia Malaysia (SKMM) – 02 April 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang menepati syarat-syarat dan semua kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Suruhanjaya Komunikasi Dan Multimedia Malaysia (SKMM) sebagai :

1. EXECUTIVE-DIGITAL FORENSIC DEPARTMENT

jawatan kosong Suruhanjaya Komunikasi Dan Multimedia Malaysia (SKMM) 2020

Tarikh tutup permohonan : 02 April 2020
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info lengkap jawatan kosong terbaru yang ditawarkan oleh Suruhanjaya Komunikasi Dan Multimedia Malaysia (SKMM) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk syarat dan maklumat

The post Jawatan Kosong di Suruhanjaya Komunikasi Dan Multimedia Malaysia (SKMM) – 02 April 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments