Wednesday, March 18, 2020

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) – 15 April 2020

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) – 15 April 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) sebagai :

1. PEGAWAI HAL EHWAL ISLAM
2. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI)
3. PEMANDU KENDERAAN
4. PEGAWAI PERIKANAN
5. PENOLONG PEGAWAI PERIKANAN
6. PENOLONG PEGAWAI PENYELIDIK

jawatan kosong kerajaan SPA Malaysia 2020

Tarikh tutup permohonan : 23 Mac hingga 15 April 2020
Lokasi : Seluruh Malaysia
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info dan permohonan secara online

The post Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) – 15 April 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments