Tuesday, March 24, 2020

Jawatan Kosong di Selangor Human Resource Development Centre (SHRDC) – 18 April 2020

Jawatan Kosong di Selangor Human Resource Development Centre (SHRDC) – 18 April 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi info syarat lengkap kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Selangor Human Resource Development Centre (SHRDC) sebagai :

1. Apprentice Shoe Designer Program

SHRDC is a learning centre formed in February 1992 through a smart partnership between the Government and the private sector with an aim of improving the human resource pool in Malaysia.

Tarikh tutup permohonan : 18 April 2020
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

jawatan kosong kerajaan 2020

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Selangor Human Resource Development Centre (SHRDC) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info penuh dan lanjut

The post Jawatan Kosong di Selangor Human Resource Development Centre (SHRDC) – 18 April 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments