Wednesday, March 04, 2020

Jawatan Kosong di Petroliam Nasional Berhad (PETRONAS) – Terbuka 2020

Jawatan Kosong di Petroliam Nasional Berhad (PETRONAS) – Terbuka 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi info serta syarat kriteria yang lengkap dikehendaki dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Petroliam Nasional Berhad (PETRONAS) sebagai :

1. Executive (Vessel Operator)
2. Executive (Accounting & Financials)
3. Executive (Business Development – Crude Oil)
4. Executive (Knowledge Management)
5. Executive (Spot Charterer Crude)
6. Executive (Supply Planning & Operations)

Tarikh tutup permohonan : Terbuka 2020
Lokasi : Seluruh Malaysia
Sektor : Swasta

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info penuh dan syarat kelayakan dan maklumat lengkap jawatan kosong yang ditawarkan oleh Petroliam Nasional Berhad (PETRONAS) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk syarat & permohonan

The post Jawatan Kosong di Petroliam Nasional Berhad (PETRONAS) – Terbuka 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments