Friday, March 27, 2020

Jawatan Kosong di Perbadanan Insurans Deposit Malaysia (PIDM) = 24 April 2020

Jawatan Kosong di Perbadanan Insurans Deposit Malaysia (PIDM) = 24 April 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang memenuhi semua kelayakan yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Perbadanan Insurans Deposit Malaysia (PIDM) sebagai :

1. Executive, Digital Media
2. Research Assistant (1 Year Contract)

jawatan kosong terbaru pidm 2020

Tarikh tutup permohonan : 03 hingga 24 April 2020
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Berkanun

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info, syarat dan kelayakan jawatan kosong yang ditawarkan oleh Perbadanan Insurans Deposit Malaysia (PIDM) ini, sila klik pautan yang dipaparkan di bawah.

► Klik untuk info lengkap

The post Jawatan Kosong di Perbadanan Insurans Deposit Malaysia (PIDM) = 24 April 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments