Monday, March 23, 2020

Jawatan Kosong di Pembangunan Sumber Manusia Berhad (HRDF) – 27 Mac 2020

Jawatan Kosong di Pembangunan Sumber Manusia Berhad (HRDF) – 27 Mac 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang menepati syarat kelayakan yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Pembangunan Sumber Manusia Berhad (HRDF) sebagai :

1. Manager, Treasury
2. Executive, Customer Engagement (SME Account)
3. Executive, Customer Engagement (Sarawak)

jawatan kosong kerajaan hrdf 2020

Tarikh tutup permohonan : 27 Mac 2020
Penempatan : Kuala Lumpur & Sarawak
Sektor : Berkanun

Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info penuh dan kelayakan jawatan kosong terbaru yang ditawarkan oleh Pembangunan Sumber Manusia Berhad (HRDF) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk buat permohonan

The post Jawatan Kosong di Pembangunan Sumber Manusia Berhad (HRDF) – 27 Mac 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments