Wednesday, March 25, 2020

Jawatan Kosong di Pelaburan Hartanah Berhad (PHB) – 01 April 2020

Jawatan Kosong di Pelaburan Hartanah Berhad (PHB) – 01 April 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi semua info serta syarat-syarat kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Pelaburan Hartanah Berhad (PHB) sebagai :

1. LESSING MANAGER

jawatan kosong kerajaan 2020

Tarikh tutup permohonan : 01 April 2020
Lokasi : Selangor
Sektor : Swasta

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Pelaburan Hartanah Berhad (PHB) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info dan permohonan

The post Jawatan Kosong di Pelaburan Hartanah Berhad (PHB) – 01 April 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments