Wednesday, March 25, 2020

Jawatan Kosong di Majlis Promosi Eksport Getah Malaysia (MREPC) – 12 April 2020

Jawatan Kosong di Majlis Promosi Eksport Getah Malaysia (MREPC) – 12 April 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Permohonan jawatan kosong kerajaan di Majlis Promosi Eksport Getah Malaysia (MREPC) ini terbuka kepada semua warganegara Malaysia yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat untuk mengisi kekosongan seperti berikut :

1. Administrative Assistant (Non Executive)
2. Executive, Marketing & Development
3. Junior Executive (IT Technician)

Tarikh tutup permohonan : 12 April 2020
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Berkanun

jawatan kosong Majlis Promosi Eksport Getah Malaysia (MREPC) 2020

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Majlis Promosi Eksport Getah Malaysia (MREPC) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info dan permohonan online

The post Jawatan Kosong di Majlis Promosi Eksport Getah Malaysia (MREPC) – 12 April 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.



SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments