Wednesday, March 11, 2020

Jawatan Kosong di Koperasi Wawasan Malaysia Berhad (KOWAMAS) – 08 April 2020

Jawatan Kosong di Koperasi Wawasan Malaysia Berhad (KOWAMAS) – 08 April 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan menepati info serta syarat info kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Koperasi Wawasan Malaysia Berhad (KOWAMAS) sebagai :

1. COMPANY SECRETARY (IN- HOUSE)

jawatan kosong Koperasi Wawasan Malaysia Berhad (KOWAMAS) 2020

Tarikh tutup permohonan : 08 April 2020
Lokasi : Selangor
Sektor : Berkanun

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info dan syarat jawatan kosong yang ditawarkan oleh Koperasi Wawasan Malaysia Berhad (KOWAMAS) ini, sila klik pautan yang dinyatakan di bawah.

► Klik untuk buat permohonan

The post Jawatan Kosong di Koperasi Wawasan Malaysia Berhad (KOWAMAS) – 08 April 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments