Wednesday, March 18, 2020

Jawatan Kosong di Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) (450 Kekosongan) – 24 Mac 2020

Jawatan Kosong di Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) (450 Kekosongan) – 24 Mac 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi semua syarat-syarat kelayakan serta syarat lantikan yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) sebagai :

1. KADET PEGAWAI TADBIR DAN DIPLOMATIK (PTD)

jawatan kosong Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) 2020

Tarikh tutup permohonan : 24 Mac 2020
Lokasi : Seluruh Malaysia
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai syarat dan kelayakan jawatan kosong yang ditawarkan oleh Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info lanjut

The post Jawatan Kosong di Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) (450 Kekosongan) – 24 Mac 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments