Thursday, March 05, 2020

Jawatan Kosong di Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) – 10 Mac 2020

Jawatan Kosong di Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) – 10 Mac 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi syarat dan kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) sebagai :

1. PENOLONG PEGAWAI EHWAL ISLAM GRED S29
2. PEMBANTU HAL EHWAL ISLAM GRED S19
3. PEGAWAI FARMASI

jawatan kosong kerajaan 2017

Tarikh tutup permohonan : 10 Mac 2020
Lokasi : Putrajaya
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk maklumat lanjut

*Hanya calon yang disenarai pendek akan dihubungi untuk urusan seterusnya

The post Jawatan Kosong di Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) – 10 Mac 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments