Monday, March 02, 2020

Jawatan Kosong di Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia (MARDI) – 15 Mac 2020

Jawatan Kosong di Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia (MARDI) – 15 Mac 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi syarat dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia (MARDI) sebagai :

1. PEGAWAI PENYELIDIK Q41
2. JURUTERA J41
3. PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT F41

jawatan kosong kerajaan mardi 2020

Tarikh tutup permohonan : 15 Mac 2020
Lokasi : Pelbagai Negeri
Sektor : Kerajaan

Klik pautan di bawah jika berminat untuk mengetahi lebih lanjut dan memohon jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia (MARDI) yang terbaru ini.

► Klik untuk iklan jawatan kosong seterusnya

The post Jawatan Kosong di Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia (MARDI) – 15 Mac 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments