Friday, March 20, 2020

Jawatan Kosong di Bank Pertanian Malaysia (Agrobank) – 18 April 2020

Jawatan Kosong di Bank Pertanian Malaysia (Agrobank) – 18 April 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Permohonan jawatan kosong kerajaan di Bank Pertanian Malaysia (Agrobank) ini khas kepada semua warganegara Malaysia yang berminat dan memiliki semua syarat-syarat untuk mengisi kekosongan seperti berikut :

1. Executive – Issuing & Acquiring Service Support
2. Head, Strategic Audit Department
3. Unit Head, Digital
4. Clerk – Bai Al-Tawarruq
5. Executive – Agrobased
6. Branch Manager – Nationwide
7. Executive, Direct Sales (Personal Financing) – Contract
8. Section Head, Secretariat
9. Section Head, Litigation & Admin

jawatan kosong terbaru 2020

Tarikh tutup permohonan : 21 Mac hingga 18 April 2020
Lokasi : Selangor
Sektor : Swasta

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai info, syarat kelayakan penuh jawatan kosong terbaru yang ditawarkan oleh Bank Pertanian Malaysia (Agrobank) ini, sila klik pautan yang dipaparkan di bawah.

► Klik untuk syarat & buat permohonan

The post Jawatan Kosong di Bank Pertanian Malaysia (Agrobank) – 18 April 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments