Tuesday, February 11, 2020

Pengambilan Pegawai & Perajurit Muda Tentera Laut Diraja Malaysia (TLDM) – 03 April 2020

Pengambilan Pegawai & Perajurit Muda Tentera Laut Diraja Malaysia (TLDM) – 03 April 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang memenuhi syarat kriteria, kelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang telah ditetapkan dijemput untuk hadir ke temuduga terbuka yang ditawarkan oleh Tentera Laut Diraja Malaysia (TLDM) sebagai :

1. PEGAWAI DAN PERAJURIT MUDA PSSTLDM

Tarikh tutup permohonan : 03 April 2020
Lokasi : Sarawak
Sektor : Kerajaan

Untuk mengetahu lebih lanjut mengenai jawatan kosong yang ditawarkan oleh Tentera Laut Diraja Malaysia (TLDM) dan syarat-syarat yang ditetapkan, sila klik pautan di bawah.

► Klik untuk syarat & kelayakan jawatan

The post Pengambilan Pegawai & Perajurit Muda Tentera Laut Diraja Malaysia (TLDM) – 03 April 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments