Saturday, February 01, 2020

Jawatan Kosong di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) – 05 Februari 2020

Jawatan Kosong di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) – 05 Februari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi semua syarat-syarat kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) sebagai :

1. JURULATIH SAMBILAN PUSAT SUKAN

jawatan kosong Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) uthm 2020

Tarikh tutup permohonan : 05 Februari 2020
Lokasi : Johor
Sektor : Berkanun

Untuk memohon secara online jawatan kosong terbaru yang ditawarkan oleh Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk maklumat dan permohonan online
► Klik untuk download borang permohonan

Unit Kecemerlangan Pelajar
Pusat Sukan Universiti
Universiti Tun Hussein Onn Malaysia
86400 Parit Raja Batu Pahat
Johor.

No Telefon: 07-453 7490/7439

The post Jawatan Kosong di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) – 05 Februari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments