Saturday, February 22, 2020

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Hak Asasi Manusia (SUHAKAM) – 28 Februari 2020

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Hak Asasi Manusia (SUHAKAM) – 28 Februari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang memenuhi kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Suruhanjaya Hak Asasi Manusia (SUHAKAM) sebagai :

1. SETIAUSAHA PEJABAT GRED N29
2. KETUA PENOLONG SETIAUSAHA GRED 48

jawatan kosong kerajaan 2020

Tarikh tutup permohonan : 28 Februari 2020
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Berkanun

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Suruhanjaya Hak Asasi Manusia (SUHAKAM) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info lengkap dan maklumat lanjut

The post Jawatan Kosong di Suruhanjaya Hak Asasi Manusia (SUHAKAM) – 28 Februari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments