Sunday, February 02, 2020

Jawatan Kosong di Sime Darby Property Berhad – 29 Februari 2020

Jawatan Kosong di Sime Darby Property Berhad – 29 Februari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong ini dan memenuhi semua info serta syarat kelayakan yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Sime Darby Property Berhad sebagai :

1. Executive, Innovation
2. Sales Executive
3. Chargeman – B0 (KL East Mall)
4. Customer Service Lead (KL East Mall)

jawatan kosong sime darby 2020

Tarikh tutup permohonan : 07 hingga 29 Februari 2020
Lokasi : Kuala Lumpur & Selangor
Sektor : Swasta

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai maklumat penuh jawatan kosong yang ditawarkan oleh Sime Darby Property Berhad ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk iklan penuh dan permohonan

The post Jawatan Kosong di Sime Darby Property Berhad – 29 Februari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments