Thursday, February 06, 2020

Jawatan Kosong di Puncak Niaga Holdings Berhad – 03 April 2020

Jawatan Kosong di Puncak Niaga Holdings Berhad – 03 April 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang menepati semua syarat lantikan jawatan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Puncak Niaga Holdings Berhad sebagai :

1. EXECUTIVE OFFICER
2. ENGINEER
3. CIVIL ENGINEER
4. MECHANICAL ENGINEER
5. ASSISTANT MANAGER
6. COMPUTER HELP DESK OPERATOR
7. MANAGER

jawatan kosong kerajaan swasta 2020

Tarikh tutup permohonan : 03 April 2020
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info penuh temuduga terbuka yang ditawarkan oleh Puncak Niaga Holdings Berhad ini, sila lihat info lengkap di bawah dan klik pautan di bawah dengan segera.

► Klik untuk info lengkap

The post Jawatan Kosong di Puncak Niaga Holdings Berhad – 03 April 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments