Friday, February 14, 2020

Jawatan Kosong di Perbadanan Kemajuan Pertanian Selangor (PKPS) – 28 Februari 2020

Jawatan Kosong di Perbadanan Kemajuan Pertanian Selangor (PKPS) – 28 Februari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang memenuhi semua syarat-syarat kelayakan yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Perbadanan Kemajuan Pertanian Selangor (PKPS) sebagai :

1. Pengurus Besar Kumpulan
2. Timbalan Pengurus Besar Kumpulan

jawatan kosong pkps 2020

Tarikh tutup permohonan : 28 Februari 2020
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai syarat dan kelayakan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Perbadanan Kemajuan Pertanian Selangor (PKPS) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk maklumat jawatan (1)
► Klik untuk maklumat jawatan (2)

The post Jawatan Kosong di Perbadanan Kemajuan Pertanian Selangor (PKPS) – 28 Februari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments