Sunday, February 02, 2020

Jawatan Kosong di Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB) – 29 Februari 2020

Jawatan Kosong di Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB) – 29 Februari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia memenuhi semua info syarat yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB) sebagai :

1. Admin/Operations Assistant
2. Admin/Operator Pejabat
3. Manager
4. Technical Officer
5. Senior Executive
6. Trainee
7. Chargeman (A4)
8. Juruteknik
9. Pemandu

jawatan kosong kerajaan 2020

Tarikh tutup permohonan : 29 Februari 2020
Lokasi : Pelbagai Negeri
Sektor : Swasta

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info syarat penuh kelayakan jawatan kosong yang ditawarkan oleh Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info dan permohonan

The post Jawatan Kosong di Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB) – 29 Februari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments