Tuesday, February 11, 2020

Jawatan Kosong di Lembaga Urus Air Selangor (LUAS) – 21 Februari 2020

Jawatan Kosong di Lembaga Urus Air Selangor (LUAS) – 21 Februari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi semua syarat-syarat kelayakan serta kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Lembaga Urus Air Selangor (LUAS) sebagai :

1. Penolong Pegawai Tadbir N29
2. Penolong Juruukur Bahan JA29
3. Pembantu Operasi N11
4. Pembantu Awam H11

jawatan kosong Lembaga Urus Air Selangor (LUAS) 2020

Tarikh tutup permohonan : 21 Februari 2020
Lokasi : Selangor
Sektor : Berkanun

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Lembaga Urus Air Selangor (LUAS) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info dan maklumat lanjut

The post Jawatan Kosong di Lembaga Urus Air Selangor (LUAS) – 21 Februari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments