Tuesday, February 11, 2020

Jawatan Kosong di Lembaga Perumahan dan Hartanah Perak (LPHP) – 14 Februari 2020

Jawatan Kosong di Lembaga Perumahan dan Hartanah Perak (LPHP) – 14 Februari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang melepasi kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Perumahan dan Hartanah Perak (LPHP) sebagai :

1. Juruukur Bahan N29
2. Penolong Jurutera JA29
3. Penolong Pegawai Tadbir (P/O) N29
4. Pembantu Tadbir N19
5. Pemandu N11

jawatan kosong Lembaga Perumahan dan Hartanah Perak 2020

Tarikh tutup permohonan : 14 Februari 2020
Lokasi : Perak
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Lembaga Perumahan dan Hartanah Perak (LPHP) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info dan kelayakan
► Klik untuk download borang permohonan

The post Jawatan Kosong di Lembaga Perumahan dan Hartanah Perak (LPHP) – 14 Februari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments