Saturday, February 01, 2020

Jawatan Kosong di Lembaga Pertubuhan Peladang – 02 Februari 2020

Jawatan Kosong di Lembaga Pertubuhan Peladang – 02 Februari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi semua syarat serta kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Pertubuhan Peladang (LPP) sebagai :

1. Penolong Pegawai Ehwal Ekonomi (Gred E38)
2. Penolong Pegawai Ehwal Ekonomi (Gred E32)
3. Jurutera (Gred J48)
4. Jurutera (Gred J44)

jawatan kosong kerajaan 2020

Tarikh tutup permohonan : 02 Februari 2020
Lokasi : Pelbagai Negeri
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Lembaga Pertubuhan Peladang (LPP) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk maklumat lanjut
► Klik untuk download borang permohonan

The post Jawatan Kosong di Lembaga Pertubuhan Peladang – 02 Februari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments