Sunday, February 02, 2020

Jawatan Kosong di Lembaga Perindustrian Nanas Malaysia (MPIB) – 07 Februari 2020

Jawatan Kosong di Lembaga Perindustrian Nanas Malaysia (MPIB) – 07 Februari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang mempunyai kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Perindustrian Nanas Malaysia (MPIB) sebagai :

1. Jurutera

jawatan kosong kerajaan Lembaga Perindustrian Nanas Malaysia (MPIB) 2020

Tarikh tutup permohonan : 07 Februari 2020
Penempatan : Johor
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai iklan penuh jawatan kosong yang ditawarkan oleh Lembaga Perindustrian Nanas Malaysia (MPIB) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info maklumat penuh
► Klik untuk download borang permohonan

The post Jawatan Kosong di Lembaga Perindustrian Nanas Malaysia (MPIB) – 07 Februari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments