Tuesday, February 04, 2020

Jawatan Kosong di Lembaga Kemajuan Pulau Pinang (PERDA) – 11 Februari 2020

Jawatan Kosong di Lembaga Kemajuan Pulau Pinang (PERDA) – 11 Februari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang memenuhi semua syarat kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Kemajuan Pulau Pinang (PERDA) sebagai :

1. PENOLONG PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL (AUTOMOTIF) GRED DV29
2. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) GRED N19

jawatan kosong Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang (PERDA) 2020

Tarikh tutup permohonan : 11 Februari 2020
Penempatan : Pulau Pinang
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Lembaga Kemajuan Pulau Pinang (PERDA) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info jawatan kosong seterusnya

The post Jawatan Kosong di Lembaga Kemajuan Pulau Pinang (PERDA) – 11 Februari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments