Sunday, February 02, 2020

Jawatan Kosong di Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional (JPNIN) – 10 Februari 2020

Jawatan Kosong di Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional (JPNIN) – 10 Februari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi semua syarat penuh serta kelayakan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional (JPNIN) sebagai :

1. PEMBANTU PEMBANGUNAN MASYARAKAT S19

jawatan kosong kerajaan Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional (JPNIN) 2020

Tarikh tutup permohonan : 10 Februari 2020
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai maklumat lengkap jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional (JPNIN) ini, sila klik pautan yang tertera di bawah atau lihat info seterusnya.

► Klik untuk info lengkap dan kelayakan (1)
► Klik untuk info lengkap dan kelayakan (2)
► Klik untuk info lengkap dan kelayakan (3)

The post Jawatan Kosong di Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional (JPNIN) – 10 Februari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments