Thursday, February 06, 2020

Jawatan Kosong di Jabatan Perangkaan Malaysia (JPM) – 31 Mac 2020

Jawatan Kosong di Jabatan Perangkaan Malaysia (JPM) – 31 Mac 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang menepati semua syarat lantikan jawatan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Jabatan Perangkaan Malaysia (JPM) sebagai :

1. PEKERJA SAMBILAN HARIAN/PEMBANTU PERANGKAAN
2. PEKERJA SAMBILAN HARIAN/PENOLONG PEGAWAI PERANGKAAN

jawatan kosong Jabatan Perangkaan Malaysia 2018

Tarikh temuduga terbuka : 31 Mac 2020
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info penuh temuduga terbuka yang ditawarkan oleh Jabatan Perangkaan Malaysia (JPM) ini, sila lihat info lengkap di bawah dan klik pautan di bawah dengan segera.

► Klik untuk info penuh tarikh dan lokasi temuduga terbuka

The post Jawatan Kosong di Jabatan Perangkaan Malaysia (JPM) – 31 Mac 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments