Tuesday, February 04, 2020

Jawatan Kosong di Institut Jantung Negara (IJN) – 13 Februari 2010

Jawatan Kosong di Institut Jantung Negara (IJN) – 13 Februari 2010 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang memenuhi semua info kelayakan syarat-syarat yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Institut Jantung Negara (IJN) sebagai :

1. SOCIAL MEDIA CONTENT CREATOR CORPORATE COMMUNICATIONS DEPARTMENT
2. MEDICAL OFFICER WELLNESS CENTRE DEPARTMENT
3. LECTURER
4. ADMINISTRATIVE ASSISTANT

jawatan kosong ijn 2018

Tarikh tutup permohonan : 13 Februari 2010
Penempatan : Kuala Lumpur & Selangor

Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Institut Jantung Negara (IJN) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik info jawatan kosong seterusnya

The post Jawatan Kosong di Institut Jantung Negara (IJN) – 13 Februari 2010 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments