Tuesday, February 11, 2020

Jawatan Kosong di Agensi Pengangkutan Awam Darat (APAD) – Terbuka 2020

Jawatan Kosong di Agensi Pengangkutan Awam Darat (APAD) – Terbuka 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Agensi Pengangkutan Awam Darat (APAD) sebagai :

1. LATIHAN INDUSTRI (SEED)

jawatan kosong kerajaan & swasta 2020

Tarikh tutup permohonan :
Lokasi :
Sektor :

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Agensi Pengangkutan Awam Darat (APAD) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info lanjut

Berminat untuk memulakan kerjaya anda bersama kami?
Hantarkan permohonan anda melalui e-mel kepada seed@spad.gov.my atau hubungi kami di talian 03 – 2726 7000 untuk maklumat lanjut.

The post Jawatan Kosong di Agensi Pengangkutan Awam Darat (APAD) – Terbuka 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments