Wednesday, February 05, 2020

Eksesais Temu Duga Lisan Konstabel Polis Gred YA1 (Lelaki) – Februari 2020

Eksesais Temu Duga Lisan Konstabel Polis Gred YA1 (Lelaki) – Februari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Sukacita dimaklumkan kepada calon yang telah menjalani Ujian Integriti Spier-PDRM (6 Januari 2020 hingga 19 Januari 2020) dikehendaki membuat semakan di laman web e-Pengambilan PDRM dengan segera.

Calon yang lulus dan terpilih dikehendaki hadir pada tarikh dan lokasi yang ditetapkan dalam Surat Panggilan Temu Duga Lisan yang boleh didapat di laman web e-Pengambilan PDRM.

Sekiranya anda lulu dan terpilih, anda perlu hadir ke lokasi dan tarikh yang telah dinyatakan untuk Eksesais Temu Duga Lisan Konstabel Polis Gred YA1 (Lelaki).

Tarikh Eksasais Temu Duga Lisan : Sepanjang Februari 2020
Lokasi : Seluruh Malaysia
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda gagal menyemak kelayakan anda di laman web e-Pengambilan PDRM menyebabkan anda terlepas peluang untuk hadir ke Eksesais Temu Duga Lisan Polis Diraja Malaysia (PDRM) ini.

► Klik pautan ini untuk semak kelayakan dan lokasi

*Calon yang Gagal Ujian Integriti Spier-PDRM boleh melakukan permohonan semula pada sesi eksesais pengambilan akan datang.

The post Eksesais Temu Duga Lisan Konstabel Polis Gred YA1 (Lelaki) – Februari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments