Thursday, January 23, 2020

Jawatan Kosong Melaka 2020 - Pelbagai Bidang & Jawatan

Jawatan Kosong Melaka 2020 - Pelbagai Bidang & Jawatan - Credit To : ejawatankini.com

jawatan kosong melaka 2020

Berikut merupakan maklumat iklan kerja kosong yang ditawarkan oleh majikan terlibat. Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Portal Kerjaya Jawatan Kosong hanya menyiarkan untuk memudahkan permohonan anda. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.

MAKLUMAT PERMOHONAN

  • Nama Majikan : Pelbagai
  • Lokasi Kekosongan : Negeri Melaka
  • Kelayakan : PMR/SPM/Diploma
  • Tarikh Tutup Permohonan : Rujuk Iklan

Sekiranya anda, seorang Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan tetap atau kontrak yang diiklankan sebagaimana berikut :-
1. Front Office Assistant - RM1,200.0 - RM1,800.0 - Mohon Online
2. System Support Technician - RM2,000.0 - RM2,500.0 - Mohon Online
3. Tutor - RM1,800.0 - RM2,000.0 - Mohon Online
4. Assisstant Supervisor - RM1,500.0 - RM2,200.0 - Mohon Online
5. Dental Nurse - RM1,200.0 - RM2,000.0 - Mohon Online

6. Sales Operation - RM2,000.0 - RM4,000.0 - Mohon Online

Lihat Juga : Jawatan Kosong di Jabatan Kesihatan Negeri Melaka
Lihat Juga : Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Hang Tuah Jaya

Untuk memohon Jawatan Kosong Kerajaan (Mohon Disini)

Syarat Asas Permohonan 

  • Calon hendaklah warganegara Malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon, Sila baca pada lampiran yang kami telah sediakan seperti berikut.

Cara Memohon

  • Permohonan jawatan ini hendaklah dibuat SECARA ATAS TALIAN (ONLINE) melalui pautan yang telah disediakan dibawah. Untuk pemohon kali pertama, anda perlu mendaftar akaun baru terlebih dahulu.
  • Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.
  • Sebelum membuat permohonan sila pastikan anda login/register dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat.
  • Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.


SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments