Wednesday, January 01, 2020

Jawatan Kosong di Universiti Putra Malaysia (UPM) – 13 Januari 2020

Jawatan Kosong di Universiti Putra Malaysia (UPM) – 13 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang menepati semua syarat serta info kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Universiti Putra Malaysia (UPM) sebagai :

1. PEGAWAI EKSEKUTIF PE3

jawatan kosong Universiti Putra Malaysia (UPM) 2018

Tarikh tutup permohonan : 13 Januari 2020
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info lengkap jawatan kosong yang ditawarkan oleh Universiti Putra Malaysia (UPM) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info dan maklumat lanjut (01)
► Klik untuk info dan maklumat lanjut (02)

The post Jawatan Kosong di Universiti Putra Malaysia (UPM) – 13 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments