Thursday, January 16, 2020

Jawatan Kosong di Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS) – 28 Januari 2020

Jawatan Kosong di Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS) – 28 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi semua info syarat kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di  Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS) sebagai :

1. Language Teacher Gred DG41

jawatan kosong Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS) 2020

Tarikh tutup permohonan : 28 Januari 2020
Lokasi  : Sarawak
Sektor : Berkanun

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info temuduga terbuka yang ditawarkan oleh Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info dan syarat lengkap
► Klik untuk permohonan online

The post Jawatan Kosong di Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS) – 28 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments