Thursday, January 09, 2020

Jawatan Kosong di Tenaga Nasional Berhad (TNB) – Terbuka 2020

Jawatan Kosong di Tenaga Nasional Berhad (TNB) – Terbuka 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi syarat kelayakan serta kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Tenaga Nasional Berhad (TNB) sebagai :

1. Program Latihan Protege Entrepreneur Teknikal

jawatan kosong TNB 2020

Tarikh tutup permohonan : Terbuka 2020
Lokasi : Seluruh Semenanjung Malaysia
Sektor : Swasta

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Tenaga Nasional Berhad (TNB) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

Syarat Kelayakan Am

  • Warganegara Malaysia
  • Sijil / Diploma Elektrikal, Elektronik, Mekatronik atau yang setara.
  • SPM/SPMV dengan kredit dalam matapelajaran Bahasa Malaysia, Bahasa Inggeris dan Matematik serta lulus mata pelajaran Pendidikan Islam / Pendidikan Moral.
  • Had umur tidak melebihi 28 tahun.
  • Keutamaan diberi bagi mereka yang mempunyai pendapatan isirumah yang rendah (Golongan Pendapatan B40 & M40)
  • Tiada masalah kesihatan.

► Klik untuk maklumat permohonan

The post Jawatan Kosong di Tenaga Nasional Berhad (TNB) – Terbuka 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments