Wednesday, January 08, 2020

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Johor (SPAJ) – 22 Januari 2020

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Johor (SPAJ) – 22 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Permohonan jawatan kosong kerajaan di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Johor (SPAJ) ini terbuka kepada semua warganegara Malaysia yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat untuk mengisi kekosongan seperti berikut :

1. PEGAWAI TEKNOLOGI MAKANAN GRED C41
2.PENOLONG PEMELIHARA HUTAN GRED G29
3. PENOLONG PEGAWAI PERTANIAN GRED G29
4. PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN AGAMA GRED DG29
5.PEGAWAI HUTAN GRED G19

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Johor (SPAJ) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

Tarikh tutup permohonan : 22 Januari 2020
Lokasi : Johor
Sektor : Kerajaan

► Klik untuk info jawatan kosong

The post Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Johor (SPAJ) – 22 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments