Tuesday, January 07, 2020

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Selangor (SPN) – 17 Januari 2020

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Selangor (SPN) – 17 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi syarat kelayakan yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Selangor (SPN) sebagai :

1. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI)
2. PENOLONG JURUAUDIT W29
3. PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN)
4. JURUTEKNIK KOMPUTER FT19
5. PEMBANTU OPERASI N11
6. PEMBANTU AWAM H11
7. PEMANDU KENDERAAN H11
8. PENOLONG PEGAWAI PENGUAT KUASA KP29

jawatan kosong suk selangor 2020

Tarikh tutup permohonan : 17 Januari 2020
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai syarat dan kelayakan jawatan kosong terbaru yang ditawarkan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Selangor (SPN) ini dan cara untuk memohon, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk maklumat penuh

The post Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Selangor (SPN) – 17 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments