Saturday, January 04, 2020

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Pahang (SPA Pahang) – 12 Januari 2020

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Pahang (SPA Pahang) – 12 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Pahang (SPA Pahang) sebagai :

1. PEGAWAI TADBIR N48
2. PENOLONG PEGAWAI TADBIR N29
3. PEGAWAI UNDANG-UNDANG L41
4. AKAUNTAN WA41
5. JURUAUDIT W41
6. PEGAWAI ALAM SEKITAR C41
7. JURUTEKNIK KOMPUTER F19

jawatan kosong kerajaan 2019

Tarikh tutup permohonan : 12 Januari 2020
Lokasi : Pahang
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Pahang (SPA Pahang) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info lanjut

The post Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Pahang (SPA Pahang) – 12 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments