Thursday, January 30, 2020

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) – 28 Februari 2020

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) – 28 Februari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi semua syarat-syarat serta kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) sebagai :

1. EXECUTIVE, PROJECT AND CONTRACT ADMINISTRATOR
2. HEAD OF UNIT, PROJECT AND CONTRACT ADMINISTRATOR
3. EXECUTIVE PROJECT MONITORING

jawatan kosong Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) 2020

Tarikh tutup permohonan : 22 hingga 28 Februari 2020
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Berkanun

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk maklumat lengkap & syarat

The post Jawatan Kosong di Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) – 28 Februari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments