Friday, January 24, 2020

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Integriti Agensi Penguatkuasaan (EAIC) – 27 Januari 2020

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Integriti Agensi Penguatkuasaan (EAIC) – 27 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang memenuhi kriteria dan syarat-syarat yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Suruhanjaya Integriti Agensi Penguatkuasaan (EAIC) sebagai :

1. Pegawai Undang-Undang L41
2. Pegawai Tadbir Gred N41

jawatan kosong Suruhanjaya Integriti Agensi Penguatkuasaan (EAIC) 2020

Tarikh tutup permohonan : 27 Januari 2020
Lokasi : Pelbagai Negeri
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Suruhanjaya Integriti Agensi Penguatkuasaan (EAIC) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info dan syarat kelayakan

The post Jawatan Kosong di Suruhanjaya Integriti Agensi Penguatkuasaan (EAIC) – 27 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments