Friday, January 24, 2020

Jawatan Kosong di Sarawak Land Consolidation & Rehabilitation Authority (SALCRA) – 31 Januari 2020

Jawatan Kosong di Sarawak Land Consolidation & Rehabilitation Authority (SALCRA) – 31 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi kriteria dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Sarawak Land Consolidation & Rehabilitation Authority (SALCRA) sebagai :

1. SENIOR ADMINISTRATIVE OFFICER
2. SENIOR INTERNAL AUDITOR
3. INTERNAL AUDITOR
4. MANAGER
5. ASSISTANT SURVEYOR

jawatan kosong kerajaan swasta berkanun 2020

Tarikh tutup permohonan : 31 Januari 2020
Lokasi : Sarawak
Sektor : Berkanun

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai iklan lanjut jawatan kosong yang ditawarkan oleh Sarawak Land Consolidation & Rehabilitation Authority (SALCRA) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info selanjutnya
► Klik untuk permohonan online

The post Jawatan Kosong di Sarawak Land Consolidation & Rehabilitation Authority (SALCRA) – 31 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments