Friday, January 24, 2020

Jawatan Kosong di Percetakan Nasional Malaysia Berhad (PNMB) – 21 Februari 2020

Jawatan Kosong di Percetakan Nasional Malaysia Berhad (PNMB) – 21 Februari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang memenuhi semua syarat kelayakan yang telah ditetapkan untuk membuat permohonan jawatan kosong di Percetakan Nasional Malaysia Berhad (PNMB) sebagai :

1. Senior Executive, Sales & Marketing
2. Mobile Application Developer
3. Java Developer
4. Sales Consultant

jawatan kosong terbaru PNMB 2020

Tarikh tutup permohonan : 06 hingga 21 Februari 2020
Lokasi : Kuala Lumpur & Sarawak
Sektor : Berkanun

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui selanjutnya mengenai info dan kelayakan jawatan kosong di Percetakan Nasional Malaysia Berhad (PNMB) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info dan maklumat penuh

The post Jawatan Kosong di Percetakan Nasional Malaysia Berhad (PNMB) – 21 Februari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments