Saturday, January 04, 2020

Jawatan Kosong di Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Pulau Pinang – 09 Januari 2020

Jawatan Kosong di Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Pulau Pinang – 09 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Pulau Pinang sebagai :

1. PENOLONG PEGAWAI TANAH GRED NT29 (6 Kekosongan)
2. PENOLONG PEGAWAI JURUUKUR BAHAN GRED JA29 (6 Kekosongan)

jawatan kosong kerajaan 2018

Tarikh tutup permohonan : 09 Januari 2020
Lokasi : Pulau Pinang
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Pulau Pinang ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info iklan penuh
► Klik untuk memohon secara percuma
► Klik untuk deskripsi jawatan (1)
► Klik untuk deskripsi jawatan (2)

The post Jawatan Kosong di Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Pulau Pinang – 09 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments