Thursday, January 09, 2020

Jawatan Kosong di Pejabat Pembangunan Negeri Johor – 14 Januari 2020

Jawatan Kosong di Pejabat Pembangunan Negeri Johor – 14 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Pejabat Pembangunan Negeri Johor sebagai :

1. PEKERJA SAMBILAN HARIAN

jawatan kosong kerajaan & swasta 2020

Tarikh tutup permohonan : 14 Januari 2020
Tarikh Temuduga Terbuka : 15 Januari 2020 (0900 hrs)

Lokasi : Johor
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Pejabat Pembangunan Negeri Johor ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info lanjut

Sila e-mel resume anda kepada: hidayah.jelani@jhr.icu.gov.my / hafijah.hakim@jhr.icu.gov.my atau hubungi 07-2234777  untuk maklumat lanjut.

The post Jawatan Kosong di Pejabat Pembangunan Negeri Johor – 14 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments