Saturday, January 25, 2020

Jawatan Kosong di Pejabat Daerah dan Tanah Yan Kedah Darul Aman – 30 Januari 2020

Jawatan Kosong di Pejabat Daerah dan Tanah Yan Kedah Darul Aman – 30 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Pejabat Daerah dan Tanah Yan Kedah Darul Aman sebagai :

1. PEMBANTU AWAM GRED H11

jawatan kosong kerajaan 2020

Tarikh tutup permohonan : 30 Januari 2020
Lokasi : Kedah
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Pejabat Daerah dan Tanah Yan Kedah Darul Aman ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info jawatan kosong (1)
► Klik untuk info jawatan kosong (2)
► Klik untuk info jawatan kosong (3)

The post Jawatan Kosong di Pejabat Daerah dan Tanah Yan Kedah Darul Aman – 30 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments