Thursday, January 16, 2020

Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Hang Tuah (MPHT) – 28 Januari 2020

Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Hang Tuah (MPHT) – 28 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi syarat-syarat kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Majlis Perbandaran Hang Tuah (MPHT) sebagai :

1. Pegawai Kesihatan Persekitaran Gred U41
2. Akauntan Gred WA41
3. Pegawai Tadbir Gred N41
4. Penolong Jurutera Gred JA29
5. Pembantu Kesihatan Awam Gred U19
6. Pemandu Kenderaan Gred H11

jawatan kosong Majlis Perbandaran Hang Tuah (MPHT) 2020

Tarikh tutup permohonan : 28 Januari 2020
Lokasi : Melaka
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Majlis Perbandaran Hang Tuah Jaya (MPHT) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk syarat & info lanjut
► Klik untuk download borang permohonan

The post Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Hang Tuah (MPHT) – 28 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments