Friday, January 10, 2020

Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Sepang (MPSepang) – 20 Januari 2020

Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Sepang (MPSepang) – 20 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Permohonan jawatan kosong kerajaan di Majlis Perbandaran Sepang (MPSepang) ini terbuka kepada semua warganegara Malaysia yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat untuk mengisi kekosongan seperti berikut :

1. PENOLONG PEGAWAI PENILAI GRED W29
2. PENOLONG PEGAWAI TADBIR GRED N29
3. PEMBANTU PENGUATKUASA GRED KP19
4. PEMBANTU TADBIR (P/O) GRED N19
5. PEMBANTU AKAUNTAN GRED W19
6. PEMANDU KENDERAAN GRED H11
7. PEMBANTU AWAM GRED H11

jawatan kosong Majlis Perbandaran Sepang (MPSepang) 2020

Tarikh tutup permohonan : 20 Januari 2020
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Majlis Perbandaran Sepang (MPSepang) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info lanjut jawatan kosong

The post Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Sepang (MPSepang) – 20 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments