Wednesday, January 08, 2020

Jawatan Kosong di Majlis Peperiksaan Malaysia (MPM) – 18 Januari 2020

Jawatan Kosong di Majlis Peperiksaan Malaysia (MPM) – 18 Januari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang memenuhi semua info syarat kelayakan dan kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Majlis Peperiksaan Malaysia (MPM) sebagai :

1. PEGAWAI PEPERIKSAAN GRED DG41
2. PENGAWAL KESELAMATAN GRED KP11

jawatan kosong Majlis Peperiksaan Malaysia (MPM) 2020

Tarikh tutup permohonan : 18 Januari 2020
Penempatan : Seluruh Malaysia
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai syarat dan kelayakan jawatan kosong terbaru yang ditawarkan oleh Majlis Peperiksaan Malaysia (MPM) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk maklumat dan permohonan
► Klik untuk iklan jawatan kosong

The post Jawatan Kosong di Majlis Peperiksaan Malaysia (MPM) – 18 Januari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments