Wednesday, January 29, 2020

Jawatan Kosong di Majlis Daerah Lenggong (MDLG) – 14 Februari 2020

Jawatan Kosong di Majlis Daerah Lenggong (MDLG) – 14 Februari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Permohonan jawatan kosong kerajaan di Majlis Daerah Lenggong (MDLG) ini terbuka kepada semua warganegara Malaysia yang berkelayakan dan memenuhi info serta syarat-syarat untuk mengisi kekosongan seperti berikut :

1. PEMBANTU AWAM GRED H11

jawatan kosong kerajaan mdlg 2020

Tarikh tutup permohonan : 14 Februari 2020
Lokasi : Perak
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Majlis Daerah Lenggong(MDLG) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info dan maklumat lanjut
► Klik untuk download borang permohonan

The post Jawatan Kosong di Majlis Daerah Lenggong (MDLG) – 14 Februari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda war-warkan dengan memberikan like dan share pada button dibawah. Terima kasih.
PERINGATAN: Kami/Findkerja tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

0 comments